Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UGT ha guanyat les eleccions a les Gràfiques Vàrias de Sant Sadurní

Les recents eleccions, celebrades a l' empresa de la capital del cava, s' han saldat amb el resultat de cinc delegats per al sindicat UGT i cap per a CCOO. Per tant, la UGT ha guanyat les eleccions sindicals en aquestes gràfiques. Anteriorment, la UGT tan sols tenia un delegat, mentre que CCOO en tenia [...]

Les recents eleccions, celebrades a l’ empresa de la capital del cava, s’ han saldat amb el resultat de cinc delegats per al sindicat UGT i cap per a CCOO. Per tant, la UGT ha guanyat les eleccions sindicals en aquestes gràfiques. Anteriorment, la UGT tan sols tenia un delegat, mentre que CCOO en tenia dos.

Des de la Unió Intercomarcal de l’ Anoia, l’ Alt Penedès i el Garraf de la UGT valoren molt positivament aquest resultat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: