Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP ofereix un curs de tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals

Davant el nombre creixent d’associats interessats en rebre formació sobre Prevenció de Riscos Laborals, la Unió Empresarial del Penedès oferirà a partir del mes de novembre el curs de Tècnic Superior en l’especialitat

L’organització del curs és a càrrec de Serveis de Formació Empresarial Egara i rep la col·laboració de la mútua Asepeyo, amb qui la UEP ha signat un conveni recentment. El curs s’adreça a diplomats o llicenciats universitaris que vulguin obtenir directament aquesta titulació de rang superior. Amb una durada de 600 hores, s’iniciarà el 21 de novembre en la modalitat semipresencial. Les tutories presencials es faran a les noves instal·lacions d’Asepeyo a Vilafranca, els dilluns a la tarda, de 6 a 9 del vespre. La inscripció té un cost de 2.000 euros i es pot formalitzar fins al 26 d’octubre o en cas dels alumnes interessats en tramitar la bonificació del curs, el període per inscriure’s serà fins al 17 d’octubre.

La UEP recorda que tota empresa, independentment de la seva activitat i dimensió, està obligada a complir amb les disposicions de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals i a disposar d’un responsable en aquesta matèria dins la seva plantilla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: