Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sol·licitud dels ajuts per la sequera es prorroga fins aquest divendres

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca publicarà properament l’Ordre d’ampliació del termini per a sol·licitar els ajuts destinats a pal·liar els efectes de la sequera.

D’aquesta manera, els afectats podran presentar la sol·licitud fins divendres.

El passat 8 d’agost, el DARP ja va publicar al Diari Oficial de la Generalitat l’ordre per la qual es convocaven els ajuts per cobrir les necessitats financeres de les explotacions agràries afectades per la sequera i, amb aquesta nova ordre s’ampliarà el termini del 9 al 16 de setembre

Aquesta Ordre complementa i amplia les mesures aprovades pel Ministeri d’Agricultura i contempla ajuts per als conreus herbacis, per a la ramaderia extensiva i també per l’apicultura, sectors molt perjudicats per la sequera que ha patit el nostre país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: