Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Societat La Principal, el Casal, prepara ja els actes del seu aniversari

Amb la proximitat de la diada de la Mercè, el Casal de Vilafranca està preparant també ja els actes del seu aniversari, que serà el primer després d’haver fer l’any passat el centenari.

Enguany, el 24 i 25 de setembre cauen en cap de setmana, i els actes s’iniciaran el dissabte 24 a la tarda amb el torneig de billar. També a la tarda, a partir de les 6, hi haurà teatre infantil amb l’espectacle "Les tres bessones i l’enigmàtic senyor Gaudí". Els socis tindran entrada gratuïta, però han de recollir les invitacions a les taquilles del teatre aquest dissabte; o bé el mateix dia de l’actuació. Per el públic en general les entrades es posaran a la venda els dies 17, 18, 21, 22 i 23 de setembre; al preu de 10 €. Les entrades no son numerades.

Diumenge a partir de les 10 del matí es donarà la sortida al setè Rally fotogràfic; a les 11 s’iniciarà una jornada de portes obertes que permetran visitar les obres de millora de la caixa escènica del teatre i el fossar de músics. A la 1 del migdia inauguració oficial de la reforma del teatre i actuació dels falcons de Vilafranca. A la tarda, a les 6, hi haurà ball de tarda amb l’orquestra Rosaleda, exclusiu per a socis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: