Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona setmana cultural japonesa amplia la oferta d’activitats destinades als més joves

Des d’aquest divendres i fins al proper 25 de setembre Vilafranca acollirà la segona setmana cultural japonesa. Ahir es va presentar la segona edició d’aquesta iniciativa que ja l’any passat permetia conèixer i

L’èxit de la primera edició ha fet que la setmana cultural japonesa torni amb més dies per endavant, més activitats i més varietat. Des del divendres 16 i fins al diumenge 25 de setembre, Vilafranca acollirà totes les activitats d’aquesta segona setmana que, enguany potencia especialment el públic més jove.

Ahir es va fer la presentació a l’Ajuntament de Vilafranca amb la presència de l’alcalde i representants del consistori, els organitzadors, de l’Associació APEJA, i el Cònsol General del Japó a Barcelona Kazumi Suzuki. Suzuki serà l’encarregat de pronunciar una de les conferències programades dins la setmana que tractarà sobre Hiroshima i explicava la importància que per a ells té aquest acostament a la cultura japonesa.

Aquest any, la setmana començarà amb la projecció, aquest divendres i dins de la sessió de Cine Club Vilafranca, de la pel·lícula "Nadie sabe".

Dissabte hi haurà Demostració d’etiqueta, sobre com vestir-se adequadament amb Kimono, degustació de sushi i una nova projecció, amb el film Dolls, de Takeshi Kitano. El diumenge hi hauran diversos tallers de jocs del Japó, un altre d’il·lustració de Manga i la cerimònia del te. I, a partir de dilluns, cada dia hi haurà alguna activitat relacionada amb el coneixement de la cultura japonesa. Els organitzadors de la setmana, des de l’associació APEJA, explicaven ahir que durant tot l’any reben moltes consultes, sobretot de gent jove, que se sent interessada per la cultura japonesa.Per tenir informació detallada del programa de la segona setmana cultural japonesa us podeu adreçar a la plana web www.apeja.com o bé passar pel Club Budokan Penedès, al carrer de Sant Julià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: