Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La processó de la diada de Sant Fèlix va viure un malaurat incident amb enfrontament entre membres d

Tot i que en general hem viscut fins ara una magnífica festa major, sense incidents lamentables que es puguin remarcar, el cert és que enguany el carrer de la Palma ha tornat a

En d’altres ocasions havien estat els Minyons de Terrassa els partícips de la polèmica però en aquesta ocasió van ser uns espectadors més. Aquest cop l’incident es va produir entre membres de la colla Vella de Valls que miraven passar la processó i membres dels castellers de Vilafranca. Alguns testimonis apunten que l’enrenou va començar quan algun casteller vallenc va intentar esborra les insígnies de la torre de nou que la canalla dels verds portaven marcades a les galtes. Aquest gest va ser interpretat com una agressió que va rebre una resposta immediata i així es va generar un enfrontament que va anar a més amb empentes, insults i fins i tot alguna bufetada. L’enfrontament va durar uns vuit minuts que per els membres del ball de la Moixiganga es van fer eterns i van acabar intervenint reclamant que finalitzés l’incident. Unes imatges cedides per un vídeo afeccionat a Vilafranca TV han pogut captar aquest lamentable incident que res té a veure amb el to de celebració que es viu en general per Festa Major a Vilafranca, però que va marcar negativament el recorregut de la processó de la diada de Sant Fèlix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: