Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JARC demana el relleu d’Antoni Siurana al capdavant de la Conselleria d’Agricultura.

El Consell Nacional de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya ha acordat fer aquesta petició al president de la Generalitat, en una sessió extraordinària.

La JARC demana la destitució de Siurana perquè, segons el sindicat agrari, ha demostrat que no està a l’alçada del sector. En un moment de crisi com l’actual, els pagesos i ramaders de Catalunya necessiten un Departament que es comprometi amb les seves necessitats i que estigui al seu costat per tal de buscar sortides pactades per a les situacions que cal abordar.

Per poder arribar a acords fa falta DIàLEG. Avui per avui, es disposa d’un seguit de taules i punts de trobada entre el Departament i les organitzacions agràries per tal de conèixer de primera mà les necessitats del sector i mirar de trobar sortides per a cadascuna d’elles. Però difícilment es podrà pactar res si aquests instruments han estat invalidats. En el que portem d’any només s’ha convocat 1 taula de concertació i 3 de Foment i la única bilateral amb JARC corresponent al primer semestre va sedesconvocada el mateix dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: