Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Intersindical-CSC ha constituit la Unió Territorial del Penedès, el Garraf i l’Anoia

L’acte de constitució de l’assemblea territorial va tenir lloc dissabte, a Vilafranca.

L`acord de convocar aquesta assamblea va arribar després d`una assemblea de delegats d`aquestes comarques, el passat juliol, en que es va constatar la necessitat d`articular el sindicat en l`àmbit comarcal per fer-lo més proper als treballadors i treballadores, millorar-ne els serveis i fer més eficaç la seva presència social. La reunió, oberta als més de 200 afiliats i afiliades de la zona, va debatre la proposta de pla de treball de la Unió Territorial per tot el que queda de l`any i fins setembe de 2006, data de la propera assemblea. Aquest pla contempla vies de creixement, de formació i de comunicació amb l’afiliació. També es va presentar un document d`anàlisi de la conjuntura sociolaboral de les quatre comarques i es van triar els responsables de la Permanent Territorial.

La Intersindical-CSC té una important implantació en aquestes comarques i entre les empreses on té presència destaca Romanyà Valls, Meggadyne Rubber (químiques-Garraf), Grammer (automobilística-Alt Penedès), l`Hospital Comarcal de Vilafranca o el Consell Comarcal del Baix Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: