Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La forta tempesta que va descarregar dimecres s’ ha saldat amb una vintena de sortides dels Bombers

Tot i que l’ Alt Penedès no va experimentar el pas del tornado que va assolar Sitges i el Baix Penedès, a quarts de 7 de la tarda, va caure una forta tromba

Destaca la quantitat caiguda a Gelida amb 130 litres per metre quadrat i a Sant Llorenç d’ Hortons amb 102 litres. Entre dimecres i les 10 d’ ahir al matí a Ca l’ Avi van caure 65 litres, a la Garrofa 57 i a Pacs, 86’5 litres.

A Vilafranca, entre les 10 del matí de dimecres i les 10 d’ ahir, han caigut 59 litres per metres quadrat segons les dades facilitades per l’ Estació Meteorològica de l’ INCAVI.

A Vilafranca la tempesta va comportar 8 sortides dels Bombers que van haver de fer front a inundacions de baixos i terrats i al carrer del Nord es va obrir un forat en un mur d’ obra, a causa de la pressió de l’ aigua.

La rotonda de la FECA es va inundar i al polígon de Mercaderies van saltar algunes tapes de clavegueram i el supermercat SABECO també es va inundar. La Policia Local també va haver de tallar el pas del pont subterrani que hi ha davant la caserna de la Guàrdia Civil.

Al polígon de Sant Pere Molanta, poc després de les 8 del vespre, els Bombers van haver d’ evacuar quatre persones d’ una nau industrial i a Gelida, van rescatar una persona que havia quedat atrapada dins el vehicle, al pont de l’ Avinguda Francesc Macià. En total, a Gelida, els Bombers van fer 11 sortides.

A Sant Sadurní, el més destacat és que la plaça del Pont Romà va quedar inundada.

Una altre conseqüència de la tempesta va ser que la línia 4 de Rodalies de RENFE no va funcionar per espai de dues hores.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: