Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major dels Petits i el Ball de Foc dels Diables protagonitzen avui els actes de la Festa Ma

Desprès de tres dies intensos de festa, Vilafranca continua avui amb moltes activitats, especialment lúdiques.

A les 12 del migdia al Casal hi ha l`espectacle infantil amb "Los Lunnis". A la 1 del migdia a la Plaça de Sant Joan, Concert Vermut a càrrec del grup La Boina". El concert serà retransmès en directe per Ràdio Vilafranca. A les 5 de la tarda des de la Rambla de Sant Francesc Tronada i sortida en cercavila de la Festa Major dels Petits, amb arribada a la plaça de la Vila i actuació dels diferents balls. Tan Ràdio Vilafranca com VilafrancaTV oferiràn transmissions en directe d`aquest acte

A un quart de 10 del vespre a la Plaça Anselm Clavé s`inicia el Ball de Foc amb els Diables i Exdiables de Vilafranca.

A la 1 de la nit a la Rambla de Sant Francesc, concert amb els grups "Please" i "Sultans of swing". A les 12 de la nit, a la Plaça de la Vila, ball d`envelat amb la "Romàntica del Saladar". I també a la 1 de la matinada a la Plaça Jaume I, Nit de les cultures concert amb Vradiaki.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: