Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP presenta un manifest per la diada en que aposta per anar cap a la independència, superant les

Els membres de la CUP han donat a conèixer aquest manifest redactat a nivell nacional, i que fa èmfasi en el moment polític en que arriba aquesta diada nacional, en ple procés de

En aquest sentit, el regidor de la CUP a Vilafranca, Otger Ametller ha comentat que cal tenir present que el que es decideixi en aquests moments pot marcar el futur més proper de Catalunya. Des de la CUP, es considera que cal anar més enllà de l’actual estatut, i fins i tot del que es vol redactar ara, ja que no contempla temes tant importants per ells com l’autodeterminació dels Països Catalans.

En el comunicat de la CUP també es considera que aquest nou estatut que s’està discutint no es resolen les problemàtiques relacionades amb el finançament, i tampoc es fa una aposta per a una organització institucional basada en municipis i comarques.

D’altra banda, la CUP fa una crida a participar en els actes que s’organitzen a Vilafranca amb motiu de la diada, i especialment a la marxa de torxes del dia 10, que sortirà a les 10 del vespre de la plaça de la vila.

En aquest sentit, els membres de la CUP a Vilafranca han manifestat que donen també el seu total suport al manifest que es llegirà per part de la comissió de l’11 de setembre al finalitzar la marxa de torxes.

Finalment la CUP animava també els ciutadans de Vilafranca a penjar estelades als balcons per tal de commemorar la diada nacional de Catalunya.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: