Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Comissió 11 de setembre espera convocar uns 800 participants a la tercera Marxa de Torxes de Vila

Donat l’èxit de la iniciativa de la marxa de l’any passat, a la que hi van assistir entre 600 i 800 persones, la Comissió 11 de setembre s’ ha animat a realitzar la

Els organitzadors afirmen que la marxa s’ha consolidat com la proposta comarcal que aplega més gent per l’11 de setembre, amb un clar segell popular i simbòlic. Jaume Claramunt ha afirmat a Ràdio Vilafranca que esperen convocar unes 800 persones.

La Marxa es realitzarà demà, vigília de la Diada Nacional, a les 10 de la nit i sortirà puntualment de la Plaça de la Vila per anar cap al monument a Lluís Companys.

Les torxes es vendran a un preu de 2,5€ a la Plaça de la Vila, a partir de 2/4 de 10 i fins les 10 de la nit. Comprant una torxa tots els participants ajuden a costejar les despeses d’organització d’aquesta iniciativa.

El recorregut començarà a la Plaça de la Vila i continuarà cap el Carrer de la Cort, Parellada, Rambla de Nostra Senyora, Santa Digna i Rambla de la Girada. La marxa anirà acompanyada per timbalers que aniran marcant el pas. Enguany s’ha escurçat el recorregut i el desenllaç final de la marxa per dos motius: per donar agilitat a l’acte i per poder facilitar la participació dels participants al concert de Els Pets. Així, un cop arribats al monument a Lluís Companys es donarà pas al manifest que enguany ha estat realitzat per la mateixa Comissió 11 de setembre, i que serà llegit per Joan Reig, membre dels Pets. Tot seguit la marxa es clourà a través d’un petit espectacle de pirotècnia de foc i llum a càrrec dels Tres Mosqueters que anirà acompanyat de l’alçament de tres pilars a càrrec de les colles castelleres de la vila, i dels himnes nacionals.

El lema de la Marxa de Torxes d’enguany és VOLEM UN PAS ENDAVANT. El pas endavant també inclou la resolució dels problemes de la pagesia, un pas endavant per la llengua, en les institucions; els esports; els congressos; les fires, el comerç, en l’administració o cap a la plena normalització lingüística.

La Comissió organitzadora demana als participants que portin la senyera o l’estelada i que no portin cap altre pancarta ni bandera per tal de mantenir l’esperit unitari de la proposta

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: