Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 25a Mostra de Vins i Caves se celebrarà del 22 al 25 de setembre amb notable presència d’elaborad

Un any més torna la 25a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, una cita imprescindible de les Festes de la Mercè.

Aquest cop, però, celebrant una efemèride molt especial: el 25è aniversari de la Mostra i, per aquest motiu, des de l’Institut Català de la Vinya i el Vi i el Departament d’Agricultura s’han posat tots els esforços perquè els visitants puguin gaudir d’una àmplia oferta dels vins i caves catalans.

Per primera vegada aquesta cita coincidirà en el mateix lloc i dies amb la 20a Mostra de Cuina barcelonina, organitzada pel Gremi de Restauració. Així doncs es podrà gaudir del maridatge de vins i caves amb la cuina catalana en el marc de l’Any de la Gastronomia.

La 25a Mostra de Vins i Caves de Catalunya també ha tingut un canvi d’emplaçament, del Port Vell passarà al Moll de la Fusta per tal de disposar de més espai i poder gaudir més tranquil·lament dels vins i caves catalans amb la gastronomia que proposin els diferents restaurants de Barcelona que participen a la 20a Mostra de Cuina Barcelonina.

Enguany, hi participen una vintena de cellers de les DO Penedès i Cava des dels grans com Codorniu, Freixenet i Torres fins a COVIDES, passant per Maset del Lleó, Castell de Vilarnau o les Bodegues Pinord.

La Mostra obrirà portes dijous que ve, a les sis de la tarda, i tancarà diumenge, al Moll de la Fusta de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: