Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Reig, el bateria dels Pets, presentarà la propera setmana el seu llibre al Via Fora de Vilafran

La presentació del llibre GRATIA REIG, anirà a càrrec d`en Joan Reig, membre del grup de rock català ELS PETS i MESCLAT; i àngel O. Brunet, l’escriptor que l’ajudat a confeccionar el llibre;

GRATIA REIG és el resultat de tres anhels ben dispars: el d`un editor que vol un llibre biogràfic, seriós, gairebé d`assaig, el d`un músic que vol amanir amb la banda sonora de la seva vida els fulls d`un còmic i el d`un escriptor que s`entesta a fer una novel·la amb sabor de pel·lícula de "lladres i serenos". GRATIA REIG, doncs, hauria pogut ser un llibre de memòries, de vinyetes, un disc compacte o, possiblement, un llargmetratge. Pensaments profunds, no tan profunds i d`altres de molt més superficials sobre aquest món que ens ha tocat viure, un reguitzell de títols de cançons amb els seus respectius autors, un bon grapat d`il·lustracions amb "ganxo" i el joc cinematogràfic d`uns personatges "reals i autèntics" del món de la ficció més pura i dura envaeixen finalment els fulls de GRATIA REIG per acontentar tothom i donar així l`opció, al futur lector, d`esbrinar el misteri que s`amaga al darrere d`Os Peidos.

La presentació del llibre GRATIA REIG, anirà a càrrec d`en Joan Reig, membre del grup de rock català ELS PETS i MESCLAT; i àngel O. Brunet, l’escriptor que l’ajudat a confeccionar el llibre; el dimecres 21 de setembre a les 8 del vespre al Via Fora!

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: