Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ignasi Riera obrirà els actes de la diada nacional de Catalunya, a Gelida

L’ escriptor i polític pronunciarà una conferència titulada "Per un 11 de setembre reivindicatiu!", a les 8 del vespre, a la Sala de Plens Municipal de l’Ajuntament.

Diumenge, a dos quarts de 9 del matí, ERC organitza un autocar cap a Barcelona per participar en l’ofrena a Rafael Casanova i a l’acte institucional del Parc de la Ciutadella. De tornada, a les dues del migdia, tindrà lloc un dinar al restaurant "El Cigró d’Or", amb reserva prèvia.

A Gelida, a les 9 del matí, sortirà la quarta caminada de la Diada organitzada per l’ Agrupació Socialista de Gelida. Enguany s’ anirà a St. Joan Samora amb les seves "vistes panoràmiques" del Tren d’Alta Velocitat. L’esmorzar és a càrrec de cadascú i es recomana calçat còmode.

A les 12 del migdia, a la plaça de la Vila, hi haurà ball amenitzat pel grup de música tradicional TROBA 3. Els actes continuaran a les dues del migdia, a la Font de Sant Miquel, amb arrossada popular, sorteig de tortell i cava i la presentació del nou tríptic de la Diada a càrrec de Convergència i Unió.

A dos quarts de 8 del vespre, a la pista-Jardí de la Unió del Casal Gelidenc, tindrà lloc un ball de vetlla, amenitzat per DOBLE SWING.

Amb motiu de la celebració de la diada, l’ ajuntament de Gelida convida els veïns a guarnir els balcons i les finestres amb la senyera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: