Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca fan una autèntica marató de castells, el cap de setmana de la Diada, amb 9

Els de la camisa vermella van començar dissabte desplaçant-se a Barcelona amb motiu de les festes de Barris Nord, acompanyats de la colla de Castellers de la Vila de Gràcia.

Van obrir la seva actuació carregant un 4 de 7, un 3 de 7 lleuger, prova de 3 de 8, descarregant-lo sobradament. En tercera ronda, els vermells van fer el castell de més nivell de la diada, un 4 de 7 amb l’agulla, que van descarregar amb tranquil·litat. Van acabar la seva actuació realitzant dos pilars de 4, i en una ronda extra de pilars també van descarregar el de 5.

Continuant la marató castellera, el dissabte a la nit els Xicots van col·laborar amb la marxa amb torxes, realitzant un pilar de 4 davant del monument a Lluís Companys. També a propòsit de la Diada es van desplaçar a Vacarisses, però abans de pujar a l’autocar van voler celebrar l’aniversari de la fundació de la colla. Cal recordar que els Xicots de Vilafranca es van fundar l’11 de setembre de 1982. Per commemorar aquests 23 anys d’història van descarregar una torre de sis, davant del local. Un cop a Vacarisses, van realitzar la torre de 6, el 3 de 7, el 4 de 6 net i com que es tractava d’una actuació en solitari van fer de propina el 5 de 6 net, estrenant un dels dosos, i el 4 de 7.

Després d’aquest cap de setmana d’intensa activitat, que ha deixat un total de 9 castells i 5 pilars, ara vénen dues setmanes de descans per als Xicots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: