Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds fan castells de vuit per Sant Ramon i els Xicots tornen a descarregar el 3 de 8

La Diada de Sant Ramon va servir per tancar una Festa Major amb resultats excel.lents.

Ahir els Castellers de Vilafranca van optar per moderar la seva actuació desprès d`haver aconseguit per Sant Fèlix la millor actuació de tots els temps, amb el 4 de 9 amb l`agulla, la torre de 9 amb folre (sense manilles) carregada, el tres de 10 carregat i el pilar de 8 carregat. Ahir van plantar la torre de 8 amb folre, el 4 de 8 amb l`agulla i el tres de 8. Per la seva part els Xicots de Vilafranca van completar la millor Festa Major del seu historial. recordem que el dia 29 van descarregar els tres i quatre de 8 i la torre de 8. Ahir van completar una magnífica diada amb el quatre de 8, el tres de 8 i el cinc de 7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: