Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els verds carreguen per Sant Fèlix la torre de nou amb folre, una construcció espectacular i que ha

La diada de Sant Fèlix de 2005 ha tornat a ser històrica. La plaça de la vila ha esclatat d’alegria gràcies a la torre de 9 amb folre i el tres de deu

L’ordre d’aquesta diada de sant Fèlix passava primer per la Vella dels Xiquets de valls, seguidament la Joves Xiquets de valls. Seguien els Castellers de Vilafranca i finalment tancaven ronda els Minyons de Terrassa.

En primera ronda i per encetar diada la Vella ha carregat el 3 de 9 amb folre. En segona ronda han descarregat el 4 de 9 amb folre. El 5 de vuit descarregat els ha servit per acabar la ronda regular. Han tancat amb un pilar de set amb folre també descarregat.

La colla Joves han encetat amb un intent de 5 de 9 que finalment han desmuntat i descartat per passar a descarregar el 5 de 8. En segona ronda s’ha descarregat el 3 de 9 i en tercera ronda han descarregat el 4 de 9 amb folre.

Els Verds s’han encetat amb el 4 de 9 amb folre i agulla que han descarregat. En segona ronda han emprès la torre de nou amb folre. Després de no veure-ho clar en dues ocasions l’han tirat avall sense comptar com a intent i a 2/4 de 3 ha arribat el gran moment: la torre de 9 amb folre (sense manilles) carregada.

I per tancar aquesta brillant actuació han carregat i gairebé descarregat el 3 de 10 amb folre i manilles

Finalment, els Minyons en primera ronda han descarregat la torre de 9, tot i que s’ha despenjat el pom en descarregar-lo. En segona ronda, els Minyons han descarregat el 4 de 9 amb folre. Després d`un intent de 3 de 9 han decidit acabar l’actuació amb un pilar de 7, que han pogut carregar

Una diada de Sant Fèlix 2005 magnífica amb extraordinaris castells i on els Castellers de Vilafranca han fet història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: