Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Eagles faran una jornada de portes obertes, dimarts que ve

El Club de Futbol Americà de Vilafranca començarà els seus entrenaments el proper 20 de setembre per afrontar la nova temporada i millorar els resultats de l’anterior.

El mateix dimarts, el club vilafranquí ha organitzat una jornada de portes obertes per a tots els interessats en conèixer el futbol Americà. La jornada es realitzarà al camp de gespa artificial de la Zona esportiva Municipal de dos quarts de nou a dos quarts d’ 11 de la nit. Així, tots els interessats podran tenir una primera trobada amb aquest esport, conèixer el material que s’utilitza, així com una primera presa de contacte amb els fonaments bàsics del Futbol Americà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: