Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper dijous es presenta a Vilafranca el llibre "Todos los catalanes son una mierda".

Convergència i Unió de l`Alt Penedès organitza la presentació del llibre de Xavier Polo el dijous 8 de setembre a dos quarts de 9 del vespre al Via Fora de Vilafranca.

La presentació anirà a càrrec de Raimon Gusi i Sebastià Jané, copresidents de Convergència i Unió a l`Alt Penedès.

La falsificació de la història pot començar amb frases com la pronunciada pel rei d`Espanya quan afirma que el castellà ha estat sempre una llengua de trobada i mai d`imposició. Xavier Polo, un activista de la resistència catalanista, va decidir rebatre aquesta falsedat escrivint les seves memòries, que ha titulat amb la cèlebre frase de Luis de Galisoga "Todos los catalanes son una mierda", i difonent així la persecució que ha patit al llarg de la seva vida pel sol fet de parlar en català i estimar Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: