Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa "Al teu aire" busca la millor cançó dels 50 anys d`Eurovisió amb el premi d`un viatge a

La radiofòrmula de les tardes de Ràdio Vilafranca ha estrenat una nova secció els divendres de 19 a 20 hores per tal de buscar la millor cançó de la història del festival d’Eurovisió.

Salvador Bricollé, Quim Làzaro i el presentador d’Al teu aire: l’àlex Santamaria, proposen als oients votar una de les 14 cançons seleccionades pels experts anomenats:"Eurofans" i la UER.

Les votacions es poden fer per telèfon en directe, els divendres dins d’aquest espai que porta per nom: "congratulations 50 anys d’eurovisió, o a qualsevol hora a través del correu electrònic: .

"Congratulations 50 anys d’Eurovisió", s’emet per Ràdio Vilafranca durant set setmanes, fins el 21 d’octubre coincidint amb la gala de Copenague del dia següent organitzada per la televisió de Dinamarca. El divendres dia 29, Ràdio Vilafranca emeterà l’últim espai dedicat a sortejar un viatge per a dues persones a Atenes pel proper mes de maig de 2006 coincidint amb el festival d’eurovisió del proper any entre tots els votants de la cançó escollida com a millor cançó de la historia del festival.

El viatge ha estat cedit per la agència de viatges Gheisa de St. Sadurní d’Anoia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: