Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Vilafranca considera que el projecte de l’Auditori s’hauria de fer en una sola fase, i que

El regidor del PP a Vilafranca, Josep Ramon, acompanyat de Jordi Bové com a expert en cultura, ha explicat que un cop finalitzat el termini per la presentació d’al·legacions al projecte del nou

Un dels temes que més preocupa al PP és que el projecte es farà en dues fases, amb la qual cosa quedaran parts de l’equipament sense completar; que n’hi ha d’altres que no estan contemplades, com ara les cadires retractils; i que no se sap quan pot costar la segona fase i d’on sortiran els diners per pagar-la.

D’altra banda Bové i el regidor del PP es mostraven satisfets que en el projecte presentat s’haguessin contemplat algunes de les seves demandes inicials, com ara baixar el sostre i fer-lo més arrodonit per millorar l’acústica; i ampliar l’espai del bar, que era insuficient per l’aforament de l’Auditori. Malgrat tot si criticaven que amb l’opció de posar les cadires dalt de la platea, enlloc de sota d’ella, es perdia aforament al local, pràcticament 400 places.

Des del PP consideren que ells ja havien avisat en el seu moment que el cost de l’auditori seria major que el pressupostat, i ara les xifres els donaven la raó. Dels poc més de 3 milions 200.000€ pressupostats per el total de l’auditori, segons va informar el PP aquesta primera fase ja costa prop de 3 milions. I quedarien per fer encara les cadires retràctils, els acabats del vestíbul, el passadís de servei, la sala petita, el magatzem de la sala petita, el magatzem d’instruments, la totalitat de la sala de ball, el pati exterior, les sales per les associacions i despatxos de treball. Tot això quedaria per una segona fase.

Josep Ramon va apuntar que se’ns dubte el fet de fer el projecte en dues fases només pot obeir a un increment del cost total, ja que si la diferència fos poca segurament es faria un esforç per fer-ho d’una sola vegada. Si que va demanar, com a mínim, fer el projecte en una sola fase per saber el cost total de l’obra.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: