Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Subirats reclama mesures urgents per combatre la inseguretat ciutadana

La portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament de Subirats, Dolors Morera, ha presentat una moció on reclama un estudi de viabilitat per a la creació d’un cos de policies locals o de barri,

En aquest sentit, Morera demana que durant el temps en que es procedeix a la realització de l’estudi, es signi -amb caràcter d’urgència- un conveni entre l’Ajuntament de Subirats i el Departament de Governació per tal que la Policia Autonòmica, a part de realitzar les funcions que li són pròpies, realitzi les funcions concretes i de cooperació corresponents als policies locals. Per a Dolors Morera "aquesta mesura és del tot urgent i necessària" davant l’augment de robatoris que s’estan produint -18 en el nucli d’Ordal-, "fet que està provocant una situació d’alarma social en un municipi de 14 nuclis i una superfície de 55,8 quilòmetres davant l’amenaça de la pèrdua de seguretat del municipi". En aquest sentit, la portaveu del PP ha recordat que la Llei de policies locals de Catalunya, que en els municipis de menys de deu mil habitants hi pot haver policia local si n`acorda la creació la majoria absoluta del nombre legal de membres de la corporació local corresponent.

Morera assenyalat que "per la pròpia orografia de Subirats, és necessari crear un cos de policies locals o bé un cos de policies de barri".

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: