Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Partit Popular demana un estudi estadístic sobre la incidència del càncer a l’Alt Penedès

L`estudi vol poder conèixer nombre d`afectats, tipologies de càncer més freqüents i fins i tot índexs de mortalitat, per tal de fer-ne una millor prevenció

La Diputada del Partit Popular al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat, ha presentat una proposició no de llei on insta el govern de la Generalitat a dur a terme un estudi estadístic sobre la incidència del càncer a la nostra comarca, la prevenció en els seus possibles orígens i la valoració de les seves conseqüències.

La proposició es presenta com a resposta a les diverses entitats d’afectats per el càncer i grups d’autoajuda de l’Alt Penedès que reclamen que es facilitin dades estadístiques de casos de càncer a la comarca. El que es demana concretament és saber el nombre de casos de les diferents tipologies de càncer, edats dels pacients i els índexs de mortalitat. Des del PP es considera que aquestes dades han de ser útils per fer un anàlisi contrastat de la incidència del càncer i poden servir també d’orientació per dur a terme accions de prevenció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: