Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mes que ve tornen els tallers ocupacionals de Sant Sadurní

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’ ajuntament de la capital del cava engega, a partir d`octubre, els Tallers Ocupacionals.

Els tallers volen ser una eina d’ajuda per a la recerca activa de feina i són especialment indicats per a les persones que es troben en situació d’atur, donat que una de les finalitats primordials és la inserció laboral dels participants.

Els dies 3, 4 i 5 es farà el taller Identificant competències.

Els dies 10 i 11 s’ impartirà el taller Definició de l’objectiu laboral i del perfil professional. Els dies 17 i 18 n’ hi haurà un sobre Habilitats comunicatives en els contextos laborals. I els dies 24 i 25 és farà un taller sobre l’Elaboració del Currículum Vitae i cartes de presentació.

Els tallers es faran a l’índex i el seu horari serà de 2/4 de 10 del matí a ¾ d’1 del migdia.

Es pot inscriure’s a un taller determinat, a més d’un o bé a la totalitat dels tallers programats, a partir dels 16 anys. Per més informació, us podeu adreçar al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació, a l’ edifici de l’índex de Sant Sadurní o bé trucar al telèfon 93 891 33 20.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: