Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diputat de CiU i ponent del Nou Estatut, Francesc Homs, va parlar divendres a Vilafranca sobre le

La feina feta fins ara de cara a la redacció del nou estatut, i les propostes que feia la coalició nacionalista en aquest sentit van centrar la xerrada del diputat

L’Auditori del Museu de Vilafranca va acollir divendres al vespre la xerrada que va oferir el diputat de CIU, i ponent del Nou Estatut, Francesc Homs, que estava acompanyat del portaveu del grup municipal de CIU a Vilafranca, Pere Regull, i del diputat penedesenc Joan Raventós. Abans de la xerrada, que duia per títol "SI a un bon estatut", Homs va atendre la premsa a la seu local del partit, i va explicar que per a CiU un bon estatut havia de contemplar i prestar especial atenció al tema del finançament. Homs va comentar que calia respondre a la pregunta "De qui son els diners que es paguen a Catalunya?"

El diputat convergent va remarcar que confiava en que el PSC fes un acte de responsabilitat amb el país i s’acostés a les postures nacionalistes tot i això pogués representar una confrontació amb el PSOE.

De fet, Homs considerava també que tot el debat al voltant de l’estatut ha estat excessivament llarg i difícil d’entendre per a la gran majoria de la ciutadania.

Acte seguit, al Museu, com dèiem, va tenir lloc una conferència col·loqui on es van exposar aquestes i altres qüestions relacionades amb la discussió d’aquest nou estatut, i els assistents van poder comentar amb els dos diputats les diferents qüestions que els preocupaven en relació a la redacció del nou estatut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: