Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret presenta una oferta formativa d’ 11 cursos, amb mé

A partir d’ aquesta setmana, el Layret comença a impartir els cursos de formació ocupacional d’ aquest 2005.

El Departament de Treball els ha concedit un total d’ 11 cursos destinats a persones aturades, que estiguin inscrites al Servei Català d’ Ocupació, i tinguin entre 16 i 60 anys.

Les sol·licituds de cursos que han fet des de Vilafranca responen a la demanda detectada al llarg del curs i a l’ experiència del centre, que porta 19 anys impartint formació.

L’ oferta de cursos és ben diversa i inclou clàssics com mantenidor de sistemes electropneumàtics i tècnic en automatismes amb control programable. Aquesta setmana també ha començat un curs d’ auxiliar d’ infermeria en geriatria, que encara disposa de places, i també ofereixen dos cursos per especialitzar-se en administració com són l’ auxiliar de comerç exterior i l’ expert en gestió de salaris i assegurances socials. També s’ impartiran cursos d’ elaborador de vins, de soldador d’ estructures metàl·liques, de cuiner, de disseny de plànols 2D i 3D i dos programes específics per a les dones: el "Dona, ara tu" i un curs d’ operària de magatzem.

Tots els cursos inclouen practiques a empreses de la comarca, com destaca la directora del Layret, Rosa Gil.

La matrícula als cursos és completament gratuïta, perquè està subvencionada per el Departament de Treball de la Generalitat i el Fons Social Europeu. Els cursos tant s’ imparteixen al matí com a la tarda i la seva durada oscil·la entre les 210 i les 800 hores que dura el curs "Dona, ara tu". Per informar-vos podeu passar per la Fassina, al final de l’ Avinguda Catalunya, o per el SOIP als baixos de l’ Ateneu Municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: