Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cas dels problemes de professorat de l’institut Eugeni d’Ors continua sense resoldre’s

Dijous es va celebrar una nova reunió de pares per tal d’exposar els passos que s’han seguit i per saber quina és la situació en aquests moments.

La sala d’actes era plena de gom a gom de pares interessats per la qualitat de l’ensenyament dels seus fills. Des de la direcció del centre, Toni Resta va exposar els motius pels quals es continua reclamant al Departament d’Ensenyament més dotació de la plantilla de professorat. Resta va exposar amb power point i de forma molt detallada el càlcul de les necessitats de professorat , contemplant els diferents grups d’ESO i de cicles formatius i aplicant la nova normativa de la Generalitat. Amb aquesta lectura minuciosa a l’Eugeni d’Ors li falten 4 professors i mig , dels quals la Generalitat ja s’ha compromès amb dos. Ara, per tan , les diferències es troben en 2 professors i mig, que des de l’institut es continuen reivindicant. A la reunió els representants de l’Associació de pares també van explicar les mesures de pressió que s’ha decidit dur a terme. Una comissió dels pares es reunirà la propera setmana amb el coordinador de secundària de Barcelona comarques i també s’ha decidit l’enviament de correus electrònics a la consellera d’educació per tal que agafi consciència de la problemàtica.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: