Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 7, 8 i 9 de setembre, per Fires i Festes de Sant Sadurní, el servei de recollida d’escombraries a

Des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que tregui el cubell abans de les 9 del vespre ja que la recollida s’inicairà a les 9.

Els dies que s’avança l’hora no és el mateix per a tots els carrers. A continuació us informem al detall dels dies i el carrers.

Els carrers afectats pel canvi d’horari els dies 7, 8 i 9 són: carrer del Raval, carrer del Doctor Escayola, carrer de l’Hospital i plaça de l’Ajuntament. Els carrers afectats pel canvi d’horari els dies 7 i 9 són: carrer de Sant Antoni, l’Era d’en Guineu, carrer de Francesc Moragues i carrer de Josep Rovira . Els carrers afectat per canvi d’horari de recollida pel dia 7 de setembre són: carrer de Mallorca, carrer de Montserrat, carrer d’Anselm Clavé, carrer de Barcelona, carrer de Castelló i rambla de la Generalitat. I els carrers afectats pel canvi d’horari pel dia 8 de setembre són: carrer del Campanar i carrer de l’Església.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: