Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Durant els dies de Fires i Festes seran a Sant Sadurní una delegació de Cañete la Real, la població

La comitiva estarà formada per l’alcalde de la població, Francisco Javier López Ponce; el regidor de Cultura, Esports i Juventut, Juan Cruces, i el portaveu del Partit Popular de l’Ajuntament, Juan Manuel Navarro.

També vindrà l’ex alcalde José Lancha. Els canyeters arribaran el dia 6 i marxaran el dia 9. El programa que els ha preparat l’Ajuntament se centre en les activitats previstes en les Fires i Festes, que són l’exponent màxim de la cultura de Sant Sadurní.

L’Ajuntament de Cañete també ha volgut contribuir en l’aprofundiment de la coneixença dels trets culturals del seu poble i ha organitzat una actuació musical típica de la zona per al dimarts. Així doncs el dia 6 de setembre, un cop hagi finalitzat el pregó i l’actuació dels Falcons, a la plaça de l’Ajuntament hi haurà l’actuació del cantaor Rafael Sánchez que estarà acompanyat pel guitarrista Gabriel Cabrera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: