Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convergència i Unió de l’Alt Penedès organitza un col·loqui per parlar sobre l’estatut, dilluns a Sa

El Casal d'entitats de la capital del cava acollirà dilluns una conferència col·loqui amb el títol "Si a un bon estatut". La xerrada s'iniciarà a les 8 del vespre, amb la participació de Joan Amat, alcalde de Sant Sadurní; i Ramon Camp, vice president segon del parlament de Catalunya i Diputat Ponent del Nou estatut [...]

El Casal d’entitats de la capital del cava acollirà dilluns una conferència col·loqui amb el títol "Si a un bon estatut". La xerrada s’iniciarà a les 8 del vespre, amb la participació de Joan Amat, alcalde de Sant Sadurní; i Ramon Camp, vice president segon del parlament de Catalunya i Diputat Ponent del Nou estatut per la formació nacionalista.

L’acte és obert a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: