Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les classes a l`Eugeni d`Ors

Els serveis territorials d’Educació donen l’ordre explicita a l’Eugeni d’Ors que iniciï el curs avui, malgrat no tenir el professorat necessari.

Dimarts a la tarda es va celebrar una concorreguda reunió de pares a l’Institut Eugeni d’Ors. La sala d’actes es va omplir de pares i mares interessats en saber perquè no han començat encara les classes en aquest centre. L’equip directiu, encapçalat per Toni Resta, va exposar com van anar els fets i perquè es va prendre la decisió final de no iniciar el curs. Una decisió que es va prendre per acord del Consell Escolar del Centre, amb el recolzament de la Junta de l’Ampa i l’acord unànime del Claustre de professors. La decisió era que les classes de tots els nivells no comencessin fins que el Consell Escolar no consideri que la plantilla de professorat serà la que correspon.

Avui però la situació ha canviat ja que després de la reunió que van mantenir ahir al matí responsables del centre amb el departament d’Educació, les classes s’iniciaran avui. En una nota penjada a la web de l’Institut, s’especifica que els serveis territorials d’Educació han donat l’ordre explícita de començar les activitats lectives del centre , malgrat no tenir encara tot el professorat necessari pel funcionament del centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: