Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana es podrà fer la preinscripció per a l’escola oficial d’idiomes de Vilafranca

La preinscripció pels cursos primer i segon d'anglès i francès de la nova escola d'idiomes de Vilafranca es farà els dies 7, 8 i 9 de setembre, a partir de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre; a la secretaria de l'IES Milà i Fontanals. Cal portar les dades personals [...]

La preinscripció pels cursos primer i segon d’anglès i francès de la nova escola d’idiomes de Vilafranca es farà els dies 7, 8 i 9 de setembre, a partir de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre; a la secretaria de l’IES Milà i Fontanals. Cal portar les dades personals dels alumnes i el DNI. Les places s’adjudiquen per sorteig, i per tant l’ordre de preinscripció no dóna preferència a l’hora de matricular-se.

Per accedir a una escola oficial d’idiomes cal haver cursat el primer cicle de l’ESO, tenir el graduat escolar o el certificat d’escolaritat o estudis primaris.

Per accedir al segon curs cal tenir el primer curs aprovat en una altra escola d’idiomes o superar una prova de nivell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: