Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest mes s’obren les inscripcions per apuntar-se a les tertúlies literàries a la biblioteca Torras

La Biblioteca manté dos grups que es trobaran, amb una freqüència mensual, l’últim dimarts i dimecres de cada mes a 2/4 de 8 del vespre. Com a novetat, aquest curs 2005-06 el grup

La Biblioteca Torras i Bages, per tercer any consecutiu, torna a iniciar les TERTúLIES LITERàRIES, activitat dirigida a totes aquelles persones adultes que vulguin compartir opinions, sentiments, comentaris… que els hi hagi suggerit la lectura d’una novel·la, proporcionada en préstec per la Biblioteca, que prèviament haurà llegit tot el grup. La conducció, com els anys anteriors, anirà a càrrec d’ Elvira Mestres, encarregada de dinamitzar-lo i ajudant a la vegada a descobrir les múltiples facetes de l’obra.

Les persones que vulguin participar de manera habitual a les Tertúlies poden passar per la Biblioteca Torras i Bages en horari de matí, de dimarts a dissabte de 10 a 2/4 de 2 i a la tarda de dilluns a divendres de 2/4 de 4 a 2/4 de 9, a partir del dia 12 de setembre. La data límit d’inscripció és el 30 de setembre.

Les primeres trobades seran el dimarts 25 d’octubre i el dimecres 26. La intenció de la Biblioteca amb les TERTúLIES LITERàRIES és fomentar la lectura, el diàleg i contrast d’opinions entre lectors, a més de passar una estona distreta i enriquidora a la vegada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: