Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Apareix el cos d’una persona morta a Sant Llorenç d’Hortons, a causa dels aiguats de la setmana pass

Els efectius dels cossos de seguretat continuaven buscant una segona persona que acompanyava la víctima en el seu vehicle.

Divendres al vespre la Guardia Civil i dels bombers van trobar el cos d’una persona morta a la riera de Cal Esteve, a Sant Llorenç d’Hortons. La víctima va ser identificada com a F.A.C. de 42 anys i veí de Sant Llorenç.

Segons la Guàrdia Civil la famíla de F.A.C. va denunciar a la comissaria de Martorell la seva desaparició i que havia sortit en el seu vehicle acompanyat d’una altra persona.

Al migdia de divendres es va trobar a la riera de Cal Esteve, un vehicle Toyota Land Cruiser ple de fang i plantes, com si l’hagués arrossegat l’aigua. A uns 50 metres va aparèixer el cadàver de F.A.C. Els equips de recerca temen que la persona desapareguda pugui haver estat arrossegada fins el Llobregat, fet que encara dificultarà més la seva recerca.

La zona ha estat una de les més castigades pels aiguats d’aquests darrers dies. Si es confirma que la mort de F.A.C. ha estat a causa de ser arrossegat per l’aigua, seria la primera víctima mortal dels aiguats a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: