Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Al setembre i a l’octubre començaran els cursos de català per a adults que organitza el CNL a través

La inscripció i les proves de col·locació es fan al Casal d’Entitats (carrer de Marc Mir, 15), fins al 29 de setembre dilluns i dimecres de 10 a dues i de dilluns a

Els cursos seran un curs inicial de català oral de 20 hores, que es farà durant el mes de setembre de dilluns a dijous de les sis de la tarda a les vuit del vespre a l’índex, un curs de català oral de nivell bàsic 2 (B2), de 45 hores de durada i que s’impartirà al Centre Cívic Vilarnau cada dilluns i dimecres de les sis de la tarda a tres quarts de vuit del vespre, un curs de català escrit de nivell intermedi 1 (I1), que es farà els mateixos dies i horaris a l’índex, i els cursos a distància dels nivells intermedi 2 i 3 i suficiència 1, 2 i 3.Els cursos començaran el dia 4 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: