Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Agents forestals i del SEPRONA de la Guàrdia Civil busquen el voltor que sobrevola el centre de Vila

Segons fonts dels agents forestals, es desconeix la procedència d`aquest exemplar d`au rapinyaire, que dilluns i també ahir va ser vist al casc antic de Vilafranca.

Els agents creuen que el voltor està desorientat i estimen que té una dimensió que supera el metre i mig de longitud amb les ales esteses. Dilluns a la tarda els veïns van veure l`au al campanar de la Capella de Sant Joan, ahir al matí va ser localitzat a la teulada d`un immoble del carrer Consellers i poc després era visible a la plaça de Jaume I, a la basílica de Santa Maria. Segons els agents forestals, el voltor, que aparentment no

presenta ferides, podria procedir d`algun nucli zoològic pròxim, si bé aquest extrem no ha estat confirmat pel SEPRONA. Els agents Forestals i del SEPRONA esperen capturar-lo per traslladar-lo al Centre de Recuperació d`Animals de la Generalitat de Torreferrussa a Santa Perpètua de Mogoda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: