Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ágatha Ruiz de la Prada ha creat un cartell trencador per a la XXIV Setmana del Cava

La reconeguda dissenyadora ha estat escollida per la Confraria del Cava de Sant Sadurní per confeccionar el cartell de la XXIV Setmana del Cava, que es presentarà el 27 de setembre a Barcelona.

El segell personal de la dissenyadora es plasma en un cartell trencador, que és tota una explosió de colors i vitalitat que envolten una copa de cava.Ágatha Ruiz de la Prada explicarà el significat de la seva obra en l’acte de presentació de la XXIV Setmana del Cava, que aquest any tindrà lloc entre els dies 8 i 16 d’octubre. Com ja és tradicional, la presentació del programa d’actes es celebrarà a l’Auditori de la Pedrera de Barcelona.

La Setmana del Cava d’aquest any amaga algunes sorpreses i novetats respecte edicions anteriors, que es descobriran en la presentació.La Confraria del Cava Sant Sadurní organitza la Setmana del Cava des del 1982, tres anys més tard de la seva fundació, i ha aconseguit consolidar-la com un dels esdeveniments que més contribueixen a la promoció del cava i la seva cultura entre el gran públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: