Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

10 centres docents de l’Alt Penedès participaran en el programa de reutilització de llibres de text

La consellera d’Educació, Marta Cid, ha fet públic que, en el conjunt de Catalunya, 522 centres docents han estat seleccionats per iniciar el curs vinent el programa cooperatiu per al foment de la

Marta Cid ha anunciat també que el Departament d’Educació invertirà 2 milions d’euros en aquest programa durant el curs 2005-2006. La consellera ha destacat que, "gràcies a la bona acollida que va tenir la convocatòria del programa", s’ha incrementat subtancialment el nombre de centres participants, que en un principi eren 360, i el pressupost inicial d’1,2 milions d’euros. El propòsit del programa és, a partir de la participació cooperativa de les famílies, l’alumnat i el professorat dels centres educatius, fomentar un ús racional dels recursos, educar per a la cultura de la conservació i la reutilització del material, i garantir a les famílies un estalvi econòmic important dels llibres de text i altre material complementari de l’alumnat.

Amb la implantació d’aquest programa, les famílies s’estalviaran a partir del curs 2007-2008 fins el 85% del cost dels llibres de text, passant de la despesa mitjana mínima actual per cada fill o filla de 1.700 euros als 250 euros que pagaran amb la implantació final del programa, és a dir, 25 euros per any , en 10 anys d’escolarització obligatòria. A l’Alt penedès són 10 els centres escollits, amb un pressupost global de 19 mil € i 1.193 alumnes beneficiats.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: