Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca TV transmet la Diada de Sant Fèlix per tot Catalunya

Per segon any consecutiu, la Diada castellera de Sant Fèlix es podrà veure a tot Catalunya a través de l’emissió que en farà Vilafranca TV.

La narració anirà a càrrec de Carles Esteve i Raquel Sans, del programa "Plaça Castellera" de Ràdio Vilafranca, que està en antena els dissabtes i diumenges, i que també es pot escoltar a través de Com Ràdio. Els operadors de càmera seran Gina Pascual, Jesús Urgell, Pere Olmo i Carles Comajuncosas. L’equip de Vilafranca TV també comptarà amb Toni Olivella, tècnic de so, i Jordi Morgades, a càrrec de la realització del directe.

Vilafranca TV farà la transmissió en directe el dimarts 30 d’agost, a partir de 2 quarts d’una de la tarda. El mateix dimarts, la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya en distribuirà un resum en diferit de 90 minuts, per satèl·lit, a partir d’un quart d’onze de la nit.

Pel que fa als castells dels dies 29 i 31, es podran seguir per Vilafranca TV, en diferit, a partir de dos quarts de sis de la tarda, amb repeticions al llarg del vespre i la nit.

Com ja és habitual, les actuacions castelleres de la festa Major de Vilafranca del Penedès també es podran seguir en directe a través de Ràdio Vilafranca, pel 90.2 de la FM i a trevés d’Internet (www.rtvvilafranca.com), amb locució del cronista casteller Josep Ribes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: