Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Televisió transmetrà avui les diades del vintè aniversari de Cal Figarot i d’ Igualada

A dos quarts de quatre de la tarda, dos quarts de 8 del vespre i dos quarts de 12 de la nit podreu veure la diada vilafranquina de dissabte passat, amb els Verds i la Joves de Valls. I a dos quarts de 6 de la tarda, dos quarts de 10 de la nit i [...]

A dos quarts de quatre de la tarda, dos quarts de 8 del vespre i dos quarts de 12 de la nit podreu veure la diada vilafranquina de dissabte passat, amb els Verds i la Joves de Valls.

I a dos quarts de 6 de la tarda, dos quarts de 10 de la nit i dos quarts de 2 de la matinada s’ oferirà la diada d’ Igualada, amb els Castellers de Vilafranca, la Vella de Valls i els Moixiganguers d’ Igualada.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: