Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca podria tenir de cara al proper any un espai multicines, amb 12 sales, a la zona de la Gir

L’oferta cinematogràfica a Vilafranca es troba actualment concentrada al centre de la vila, amb els cinemes Bogart i Kubric, i la sala del Casal.

De cara al proper any però, aquesta situació podria canviar ja que l’empresari Francesc Olivella, que ja explota les sales Bogart i Kubric, està acabant de preparar el projecte per iniciar la construcció d’un espai multisales a la zona de la Girada 2, entre la variant i la carretera de Moja i prop de la rambla de la Girada.

De fet, com comentava el mateix Olivella, el projecte es troba força avançat ja que en aquests moments s’està acabant la parcel·lació i urbanització de la zona, i queden per tant els darrers tràmits burocràtics.

Olivella considera que les obres en els terrenys de 7.000 m2 en que es vol fer aquest equipaments, podrien iniciar-se el primer trimestre del proper any. S’hi farà un edifici singular, amb comerços i restaurants a part de les sales de cinema.

En total es preveuen 12 sales, amb la qual cosa hi haurà un important salt quantitatiu i qualitatiu pel que fa a l’oferta cinematogràfica a la vila i a la comarca.

Tot parlant de qüestions relacionades amb el cinema, Olivella ens ha comentat com es troba el panorama de cara a aquests mesos d’estiu; on l’acció i el terror ocupen la majoria de les cartelleres.

Pel·lícules com "La morada del miedo", "la llave del mal" o "la Guerra de los mundos" han recollit forces espectadors durant aquest estiu. El Juliol és el moment per a les pel·lícules infantils però l’agost ha anat més encaminat a pel·lícules amb més acció. Pel·lícules com "La Isla" o "Sin City" esperen rebre també una bona taquilla.

"Sr i Sra Smith" propera estrena a Vilafranca també ha generat expectació, pel·lícula on Angelina Jolie i Brad Pitt viuen un romanç dins i fora la pantalla. "Embruixada" amb Nicole Kidman també s’estrenarà properament.

El perfil del públic és també molt concret i es redueix a la gent més jove, que aprofita que està de vacances per acostar-se al cinema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: