Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha celebrat el naixement dels pollets d’aviram del Penedès

Una trobada permet reunir els criadors d`aviram que participaran en la propera edició de la Fira del Gall.

Coincidint amb la temporada de l’any en la que neixen els pollets d’Aviram del Penedès que seran presents a l’edició de la Fira del Gall de 2005, el Patronat Municipal de Comerç i Turisme va organitzar el passat dimecres dia 20 de juliol al l’Alberg Municipal, un sopar amb els criadors que seran presents en aquest popular mercat d’aviram viu que se celebrarà enguany els dies 17 i 18 de desembre. Aquesta trobada suposa un bon moment per parlar de les perspectives de les diverses explotacions avícoles de la comarca i comentar els aspectes més novedosos pel que fa a la normativa sanitària que regeix les fires d’animals vius a Catalunya.

El sopar va comptar amb els parlaments de Joan Pareta, President del Patronat Municipal de Comerç i Turisme i de Josep Llop, President de l’Associació de Criadors de Gallina Penedesenca que van encoratjar als assistents a incrementar la criança d’aviram del Penedès per tal de que es consolidi en el mercat com un producte exclusiu i de qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: