Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una ceràmica que reprodueix una entrada de Sant Fèlix obra de Carles Munts és el regal que acompanya

A les 9 en punt, tres coets han donat el tret de sortida a la capta festamajorenca que durant avui i demà recorrerà tots els barris de la Vila.

Tan bon punt els administradors han encés els coets s’ han començat a vendre programes i ha quedat desvetllat el secret del regal. Es tracta d’ una ceràmica que reprodueix una pintura del vilafranquí Carles Munts sobre l’ entrada de Sant Fèlix realitzada el 1984, que la seva família ha cedit als administradors.

Al llarg dels dos dies, els administradors esperen vendre els 2.500 programes que han editat, confiant en que la ceràmica serà un bon ganxo.

El programa, que també s’ ha vist avui per primera vegada, és en forma de llibre apaisat que queda tancat per darrera amb una pestanya. A la portada, hi ha inclosa una bengala. Es tracta d’ un programa molt fotogràfic que en paraules del seu autor, el jove dissenyador vilafranquí Roger Suriol, ha suposat tot un repte.

La capta d’avui ha recuperat una de les tres tartanes que l’ any passat havien desaparegut. és de la família de l’ administradora Txell Montserrat i va tirada per un cavall blanc.

Un dels veterans organitzadors de la capta, el Josep Gumà, es mostrava animat als micròfons d’ aquesta casa i confiava en l’ èxit d’ aquesta nova edició.

Aquest matí, la capta ha recorregut el Centre, el Balcó de les Clotes, Sant Julià i l’ Avinguda Tarragona. Per la tarda, se centrarà en el barri del Poble Nou.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: