Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de persones es van reunir ahir diumenge a la zona esportiva per tal de participar en una

Univers Penedès, entitat destinada a dirigir esports i activitats per a joves amb discapacitat va organitzar una dinar diumenge per posar punt i final a les activitats d’enguany.

Després d’una sortida de colònies l’entitat descansarà fins a finals de setembre. Pares i joves van gaudir d’una jornada de jocs. Després de tot l’any d’activitats i a uns dies perquè els joves marxin de colònies el diumenge era moment per retrobar-se i gaudir d’una tarda de sol. Moments abans de dinar el grup de joves va cantar una cançó dedicada a l’entitat que havien estat assajant setmanes abans. Univers Penedès va celebrar divendres una reunió amb pares per tal de parlar de les activitats per al curs vinent i per a fer valoració de les activitats realitzades en aquest curs. Els punts més destacats d’aquesta reunió va ser l’aprovació de participar un any més a la rua de carnaval amb l’elaboració d’una carrossa i també la necessitat d’aconseguir més voluntaris. Univers Penedès finalitza les seves activitats a mitjans d’agost, una vegada hagin finalitzat les colònies i no reprendrà les activitats fins a finals de setembre començaments d’agost. Des de l’associació es demana a qualsevol persona que estigui interessada a col·laborar amb l’entitat, ja que pateixen una manca de voluntaris. Les activitats que realitzen es reparteixen entre la setmana i el cap de setmana, programant activitats com sortides, balls i festes, dirigides a joves amb disminucions.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: