Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un any més el centre vila ha organitzat per aquest cap de setmana la botiga al carrer.

En aquesta ocasió també han ideat un seguit d’actes per fer-ne un acte més festiu.

Com ja és habitual en el moment en què esta a punt d’acabar-se l’època de rebaixes el centre vila ha tornat a organitzar la botiga al carrer. Una vegada més les botigues del centre de Vilafranca trauran al carrer els seus productes, ja siguin els estocs que han quedat de les rebaixen com els productes de temporada que mica en mica ja van arribant. La botiga al carrer es realitzarà demà divendres a la tarda i dissabte tot el dia, com ens comenta des de Centre Vila Cristina Bundó En aquesta ocasió i per fer d’aquesta festa un acte encara més lúdic el grup d’havaneres vilafranquí Xaloc recorrerà de manera itinerant el centre vila interpretant havaneres i per als més petits El Chin Chan i la Misae repartiran regals al llarg d’aquests dos dies.La botiga s’organitza dues vegades a l’any, coincidint amb el final de les rebaixes, tant d’hivern com d’estiu. Tot i que oficialment les rebaixes acaben el 31 d’agost moltes botigues ja han exhaurit els seus productes ja que les compres fortes es van fer la primera quinzena. Des del centre vila el balanç que se’n fa es doncs molt positiu. Recordem que la botiga al carrer començarà demà divendres a la tarda i dissabte al llarg de tot el dia pels carrers del centre vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: