Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un 76% de la població de l’ Alt Penedès i el Garraf està a favor de la vegueria pròpia a les comarqu

La campanya per una vegueria pròpia no fa vacances i continua sumant adhesions.

El darrer ajuntament en pronunciar-se ha estat el de Llorenç del Penedès que s’ ha mostrat favorable gràcies als vots de CIU, els Independents i Esquerra, que van sumar 6 vots a favor, i l’ oposició dels dos regidors del PSC. En aquests moments, la moció ja s’ ha votat a 30 plenaris municipals i ha estat aprovada en 25 ocasions.

Segons informa la campanya per una vegueria pròpia, amb el 63% de les mocions celebrades, el 77% de la població de l’ Alt Penedès està a favor. Al Garraf, amb el 67% de les mocions debatudes, un 75% dels ciutadans estan a favor i al Baix Penedès, amb un 29% de les mocions celebrades, la població favorable arriba al 34%.

A l’ Alt Penedès-Garraf, amb un 64% de les mocions celebrades, el 76% dels ciutadans es mostren favorables a la vegueria pròpia i per tant, consideren que estan prou legitimats per demanar que se surti de la Regió 1 que engloba l’ àrea metropolitana.

Les adhesions personals arriben a 3.619 actualment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: