Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han adjudicat les obres de construcció de la nova escola de Sant Llorenç d’Hortons

La Generalitat ha adjudicat a través de GISA, empresa pública que depèn del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, l’execució de les obres de nova construcció de 19 centres educatius i de

També ha aprovat les adjudicacións d’assistència tècnica en la redacció dels projectes de reforma o nova construcció de 22 centres.

En concret pel que fa a la comarca de l’Alt Penedès cal fer referència al CEIP Nou, de Sant Llorenç d’Hortons. S’ha fet l’adjudicació de l’assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d’execució, i posterior direcció d’obres, per un import de 2,3 milions d’euros a l’empresa Algeco, Construccciones Modulares SA, amb un termini d’execució de 7 mesos i mig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: