Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Mediona ja té web

L’adreça és www.radiomediona.net

La ràdio municipal de Mediona, al 107.7 de l’fm, va inaugurar virtualment la seva pàgina web per la Festa Major de St. Joan de Mediona. L’adreça és www.radiomediona.net

Aquí s’hi pot consultar la seva història, des del 12 d’agost de 1990 fins a l’actualitat, la programació, amb informació detallada de cadascun dels programes, alguns dels esdeveniments especials que s’han celebrat últimament, un àlbum fotogràfic, la publicitat, els enllaços i com contactar amb Ràdio Mediona.

Ràdio Mediona també va recordar cada dia els actes de la Festa Major detallant-los amb algunes entrevistes. Els programes es concentren al cap de setmana, i entre setmana es pot escoltar la "Fórmula Mediona", es passen alguns programes gravats i es connecta amb Ràdio Vilafranca.

De cara a la temporada que ve, Enric Beltran, el director de l’emissora té alguns reptes, com per exemple fer que Ràdio Mediona sigui un punt de trobada per a tots els medionencs, posar en marxa un butlletí informatiu fet per als joves del municipi, fer l’emissora més autosuficient a través de la publicitat, acabar d’arranjar la instal·lació elèctrica, i fer un segon control/estudi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: