Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Gelida estrena nou logotip

El disseny ha anat a càrrec de la gelidenca Magda Bages, que també ha elaborat tot el material de papereria i elements promocionals.

Amb aquest canvi, Ràdio Gelida vol renovar la seva imatge corporativa i donar a l’emissora una imatge més moderna i senzilla. Tres ones de color verd i un quadre negre són els elements més destacats del logotip que a partir d’ara es podrà veure en totes les activitats que realitzi l’emissora gelidenca.

D’altra banda Ràdio Gelida organitza durant el mes d’agost una de les activitats més destacades de la Festa Major de Gelida: el sopar popular de divendres, 19 d’agost.

Enguany, es celebrarà la 24a edició al Passeig Rosell i Massana amb més de 550 comensals i prop de 90 col·laboradors de l’emissora que participen en l’activitat per tal de servir i posar a punt el sopar festiu. El preu del tiquet és de 15€ i es pot adquirir als estudis de Ràdio Gelida i a l’establiment gelidenc de Ca l’Espinach. A més, també es pot adquirir la samarreta de l’estiu de l’emissora per 6€. Després d’aquest sopar es podrà ballar amb el conjunt Fènix al mateix carrer i a partir de la 1 de la matinada, al pati de l’escola Montcau es faran les empalmades de la ràdio.

Ràdio Gelida organitza també la funimetrada, una cursa pedestre contra el funicular. Quan el "funi" engega els seus motors per pujar a l’estació superior situada al centre urbà de Gelida, els corredors també inicien la cursa per fer el mateix trajecte però en un temps inferior. La cursa es celebrarà el dilluns, 22 d’agost, a les 6 de la tarda, i les inscripcions es poden fer mitja hora abans al Passeig Rosell i Massana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: